Glyceryl Oleate (Monogliceryd kwasu oleinowego)

Składnik różnego pochodzenia, substancja powierzchniowo czynna. Dobrze rozpuszczalna w wodzie.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Substancja myjąca o właściwościach emolientu. Natłuszcza skórę, ułatwia rozprowadzenie kosmetyku, tworzy na powierzchni skóry warstwę okluzyjną. Ponadto jest stabilizatorem emulsji i zapobiega rozwarstwianiu się faz kosmetyku.

Ilość towarów:
14
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel