PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Utwardzony olej rycynowy polioksyetylenowany 40 molami tlenku etylenu)

Olej rycynowy polioksyetylenowany, niejonowa substancja powierzchniowo czynna, rozpuszczalna w wodzie.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Substancja odtłuszczająca. Odpowiada za rozpuszczanie trudno rozpuszczalnych substancji. Pełni też funkcję stabilizatora emulsji, zapobiegając rozwarstwianiu się kosmetyków.

Ilość towarów:
14
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel