Dimethylimidazolidinone Rice Starch

Substancja półsyntetyczna otrzymywana w reakcji chemicznej ze skrobią ryżu.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Składnik ten pochłania wilgoć i nadmiar sebum, przez co często stosowany jest w kosmetykach do makijażu. Reguluje konsystencję i lepkość produktów kosmetycznych.

Ilość towarów:
3
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel