Magnesium Stearate (Stearynian magnezu)

Stearynian magnezu to organiczny związek chemiczny w postaci białego, nierozpuszczalnego w wodzie proszku.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Ułatwia stosowanie kosmetyku i zwiększa jego przyczepność. Wpływa na konsystencję kosmetyków sypkich zmniejszając ich pylistość. Utrwala makijaż i przedłuża jego żywotność.

Ilość towarów:
5
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel