Vitis Vinifera Seed Oil (Olej z pestek winogron)

Olej z pestek winogron, bogaty w witaminy i substancje mineralne. Zawiera między innymi witaminy A, B6 oraz E, jak również lecytynę, kwas linolowy, minerały i proantocyjanidyny, odpowiedzialne za bardzo wysoką aktywność antyoksydacyjną.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
W kosmetykach pełni funkcję natłuszczającą i antyoksydacyjną. Odpowiada za odżywienie, łagodzenie i ochronę skóry. Nadaje włosom połysk i gładkość, tworzy wzmacniającą powłokę. W kosmetykach polecanych do skóry naczynkowej wzmacnia naczynia krwionośne. Ma działanie wygładzające i przeciwzmarszczkowe.

Ilość towarów:
31
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel