Poloxamer 184 (Kopolimer blokowy tlenku etylenu i tlenku propylenu)

Polimer, substancja niejonowa, powierzchniowo czynna. Ma właściwości pozwalające łączyć fazę wodną i olejową w kosmetykach.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Stosowany jako substancja myjąca. Dodatkowo umożliwia powstanie emulsji, zapobiegając rozwarstwieniu się kosmetyku. Pomaga rozpuszczać inne składniki hydrofilowe.

Ilość towarów:
1
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel