Glycine (Glicyna)

Substancja różnego pochodzenia pozyskiwana syntetycznie na potrzeby przemysłu kosmetycznego.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Składnik ten jest nośnikiem substancji aktywnych. Działa antyoksydacyjnie, regenerująco, rozjaśniająco. Reguluje pracę gruczołów łojowych, nawilża, ujędrnia i uelastycznia skórę. Zmniejsza zmarszczki i wygładza. Stosowany w kosmetykach do włosów wypełnia uszkodzenia, kondycjonuje włosy, stymuluje produkcję keratyny oraz działa antystatycznie.

Ilość towarów:
2
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel