Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Olejek z liści eukaliptusa)

Składnik naturalny pochodzenia roślinnego. Olejek eteryczny otrzymywany z liści eukaliptusa o charakterystycznym ziołowo ziemistym zapachu.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Olejek ten jest składnikiem aktywnym kosmetyków o właściwościach antyoksydacyjnych, antyseptycznych, antybakteryjnych i przeciwzapalnych. Odświeża i tonizuje, poprawia również mikrokrążenie. Koi i łagodzi podrażnienia. Jest także składnikiem kompozycji zapachowych oraz maskuje niepożądany zapach innych składników.

Ilość towarów:
3
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel