Crambe Abyssinica Seed Oil (Olej abisyński)

Składnik pochodzenia roślinnego, wytwarzany z ziaren modraka abisyńskiego, tłoczonych na zimno. Lekki olej, bezzapachowy, o słomkowym kolorze.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Olej abisyński jest lekki, nie pozostawia tłustego filmu i szybko się wchłania. Doskonale pielęgnuje, nawilża i odżywia. Wygładza i uelastycznia, wspomaga redukcję zmarszczek. W produkcji kosmetyków kolorowych doskonale rozprowadza pigment oraz ułatwia aplikację. Stosowany jest również do wzmocnienia zapachów.

Ilość towarów:
4
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel