Citrus Limon Peel Oil (Olejek ze skórki cytryny)

Substancja pochodzenia naturalnego. Olejek eteryczny pozyskiwany ze skórki cytryny sycylijskiej.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Olejek ten stosowany jest w kompozycjach zapachowych oraz do poprawiania i maskowania innych zapachów. Posiada właściwości antyoksydacyjne i antybakteryjne. Działa ściągająco i tonizująco. W kosmetykach wyrównuje także koloryt skóry i rozjaśnia przebarwienia.

Ilość towarów:
7
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel