Cichorium Intybus Root Extract (Wyciąg z korzenia cykorii)

Substancja pochodzenia roślinnego o działaniu zbliżonym do witaminy D, pozyskiwany z rośliny o nazwie Cykoria Podróżnik.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Składnik ten stosowany jest głównie w kosmetykach do cery dojrzałej, odbudowuje naturalną odporność i grubość naskórka, wspomaga regenerację, nawilża i odżywia. Działa również łagodząco i przeciwzapalnie.

Ilość towarów:
1
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel