Ceteareth-12

Substancja powierzchniowo czynna, składnik myjący i pianotwórczy, a także zwiększający przepuszczalność naskórka.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU

Składnik stosowany głównie w kosmetykach myjących, usuwa zanieczyszczenia z powierzchni skóry oraz włosów. Zwiększa przepuszczalność naskórka, dzięki czemu składniki aktywne łatwiej przez niego przenikają. Odpowiada także za prawidłową konsystencję kosmetyku. Substancja ta nie powinna być używana w kosmetykach dziecięcych oraz na skórę uszkodzoną i nadwrażliwą.

Ilość towarów:
13
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel