Camellia Kissi Seed Oil (Olejek kameliowy / Olejek herbaciany)

Składnik pochodzenia naturalnego, olejek kameliowy powstały z tłoczenia na zimno nasion krzewu Camellia Kissi.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Substancja aktywna o działaniu okluzyjnym, co poprawia nawilżenie, sprężystość i jędrność skóry. Wygładza ją i zmiękcza. Wpływa na zmniejszenie widoczności rozstępów, poprawia strukturę skóry i dodaje blasku. W kosmetykach do włosów ułatwia ich rozczesywanie, kondycjonuje je, wzmacnia i dodaje blasku.

Ilość towarów:
1
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel