Calcium Sodium Borosilicate (Borokrzemian sodowo- wapniowy)

Borokrzemian sodowo wapniowy, składnik różnego pochodzenia.

 

FUNKCJA W KOSMETYKU
Składnik ten pełni funkcję wypełniacza w kosmetykach. Stosowany głównie w kosmetykach do makijażu oraz lakierów do paznokci. Ma działanie nabłyszczające.

Ilość towarów:
2
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel